ikon som illustrerar nätverk

Tillsammans vinner vi fler affärer

I vårt starka partnernätverk samlas över 100 bolag som består av allt från enskilda konsulter och mindre nischade bolag till stora IT-koncerner. Nätverkets många olika kompetenser gör det möjligt för oss att sätta ihop extraordinära team eller leverera resurskonsulter som passar marknadens behov och upphandlingarnas skallkrav. 

Från förfrågan till uppföljning

Vi har ett brett kontaktnät av intressanta kunder och det kommer regelbundet in förfrågningar som kräver team med olika typer av kompetenser. 

Den enkla vägen till nya uppdrag

Som medlem i Magellos partnernätverk har du möjligheter att få in nya, intressanta uppdrag. Detta utan att du behöver lägga tid på att sälja in ditt bolag och svara på avrop. 

Certifierad anbudsgivare

Som certifierad anbudsgivare har vi lång erfarenhet av offentliga upphandlingar och kan både kunden och avtalet. Detta ger bolagen i partnernätverket goda chanser att vinna specifika avrop.

Intressanta uppdrag

Vi har lång erfarenhet av offentlig upphandling och ett stort kontaktnät av kunder inom den privata sektorn. Genom detta får du tillgång till många intressanta uppdrag som passar en bredd av kompetenser. 

Branschens bästa team

Med över 100 bolag i partnernätverket får dina konsulter möjlighet att jobba i team där varje konsult tillhör de bästa inom sitt område. På köpet får de ett enormt nätverk av skickliga branschkollegor. Två gånger om året bjuder vi in till våra populära nätverksträffar.

Inga åtaganden

Som medlem i Magellos partnernätverk förbinder du till inte till något. Ett samarbetsavtal skrivs först när du vunnit ditt första uppdrag. Här kan du se hur avtalet ser ut. 

två blå pilar pekar mot höger

Gå med i Magellos partnernätverk

Som partner i vårt nätverk får du tillgång till många spännande uppdrag inom IT och digital transformation. Ett enkelt sätt att hitta rätt uppdrag till dina konsulter och samtidigt stärka företagets konkurrenskraft.

Att gå med i nätverket kostar ingenting och du förbinder dig inte till något. Du har självklart alltid möjlighet att hoppa av nätverket.

Du hittar 📄 samarbetsavtalet här.